search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:13
MENU CLOSE

Αποχωρεί η Άννα Μπουσδούκου από τον ΣΚΑΪ

12.08.2018 10:42
Χάος στις ΗΠΑ: 4 νεκροί από τη χιονοθύελλα (Photos | Video) - Media Gallery 5

 

Ανατροπή στον σχεδιασμό του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν φέρνει η απόφαση της Άννας Μπουδούσκου να αποχωρήσει από το κανάλι.

Όπως αναφέρει η «Real Life» η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του καναλιού του Φαλήρου έχει ήδη ανακοινώσει την απόφασή της στους υπευθύνους του καναλιού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η δημοσιογράφος δεν αποχωρεί για να πάει σε άλλο κανάλι αλλά για να αναλάβει διοικητική θέση στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Η δημοσιογράφος έχει ήδη συνεργασία με το κοινωφελές ίδρυμα και θα αναλάβει το κομμάτι των υποτροφιών των δημοσιογράφων.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η απόφαση της δημοσιογράφου από το κανάλι του Φαλήρου. Από εκεί και πέρα θα πρέπει το κανάλι να βρει και τους αντικαταστάτες της.

Επικρατέστεροι για να αναλάβουν τη ζώνη 10-12 είναι οι Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος. Το δίδυμο των δημοσιογράφων παρουσίαζε τους «Αταίριαστους» στη ζώνη 12-2 όπου τη νέα σεζόν θα υπάρχει η Τατιάνα Στεφανίδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:12