search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:40
MENU CLOSE

Κουίζ για λίγους: Ποιας πασίγνωστης σειράς του ΑΝΤ1 το σενάριο έχει γράψει ο Ηλίας Ψινάκης; (Video)

14.08.2018 15:20
Σπάνια φωτό: Αγνώριστος ο Ηλίας Ψινάκης το 1980, πρωταγωνιστής σε διαφήμιση καφέ! - Media

 

Τον έχουμε συνηθίσει αλλιώς: μάνατζερ καλλιτεχνών και, φυσικά, ο πρώτος που ανέλαβε την προώθηση του Σάκη Ρουβά, κριτής σε ριάλιτι παιχνίδια και σε talent shows και τα τελευταία χρόνια, δήμαρχος Μαραθώνα.

Αυτή είναι, εν συντομία, μια περιγραφή της επαγγελματικής πορείας του Ηλία Ψινάκη. Ή ακριβέστερα, αυτή αλλά με μια σημαντική παράλειψη: ο πασίγνωστος μάνατζερ έχει υπάρξει και σεναριογράφος- και, μάλιστα, σε σειρά του ΑΝΤ1!

Μιλάμε, φυσικά, για τα περίφημα «Μπακούρια», τα οποία προβλήθηκαν την τηλεοπτική σεζόν 1992-1993 από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου και μέτρησαν 19 επεισόδια των 45 λεπτών.

Η σειρά ήταν, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από τον τίτλο, κωμική και το στόρι αφορούσε στις ζωές τριών εργένηδων που συγκατοικούσαν και «σκοτώνονταν» με τους ενοίκους της πολυκατοικίας που έμεναν.

Το ακόμα καλύτερο είναι πως ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο οποίος πριν στραφεί εξ ολοκλήρου στη μουσική και γίνει ο κορυφαίος, ενδεχομένως, τραγουδοποιός της χώρας μας, ήταν ηθοποιός και συμμετείχε και σε θεατρικές παραστάσεις.

Από τα «Μπακούρια» πέρασε και η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη της εμφάνιση σε σήριαλ (ακολούθησε το «Πάτερ Ημών» και πάλι στον ΑΝΤ1, πριν γίνει… full time παρουσιάστρια), καθώς επίσης και πάρα πολλά μεγάλα ονόματα ακόμα σε γκεστ εμφανίσεις- με τον Τάκη Ζαχαράτο ως «προλαλήτρια» να ξεχωρίζει.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:40