search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:01
MENU CLOSE

Νέο spoiler για το δραματικό φινάλε του «Game of Thrones» – Τι αποκάλυψε πρωταγωνίστρια

17.08.2018 14:39
Νέο spoiler για το δραματικό φινάλε του «Game of Thrones» – Τι αποκάλυψε πρωταγωνίστρια - Media

 

Οι φανατικοί του «Game of Thrones» μετρούν αντίστροφα για τον 8ο και τελευταίο κύκλο που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2019.

Τα πρώτα spoilers έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, με την τηλεοπτική Missandei, -κατά κόσμον Nathalie Emmanuel- να κάνει λόγο για σπαρακτικό τέλος.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στους «Hindustan Times» υποστήριξε πως οι τηλεθεατές θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από όσα θα δουν στις οθόνες τους, καθώς τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο. Όπως χαρακτηριστικά είπε, οι ιστορίες όλων των ηρώων θα ολοκληρωθούν.

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες και πολλοί χαρακτήρες που δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής. Αυτή η σεζόν θα είναι απίστευτα ικανοποιητική για το κοινό. Το φινάλε θα είναι συναρπαστικό και σπαρακτικό. Ο κόσμος θα μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν το δει», είπε και συνέχισε:

«Για να γυριστεί η 8η σεζόν χρειάστηκε περισσότερος χρόνος από κάθε άλλη σεζόν».

Κάτι που επιβεβαιώνεται, καθώς οι πρωταγωνιστές ξεκίνησαν τα γυρίσματα τον Οκτώβριο του 2017 και τα ολοκλήρωσαν μόλις τον περασμένο Ιούνιο.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:58