search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:57
MENU CLOSE

Νέο πρόγραμμα με εκπλήξεις: Οι μεταγραφές «φωτιά» του Σπορ Fm 94,6

25.08.2018 07:26
Νέο πρόγραμμα με εκπλήξεις: Οι μεταγραφές «φωτιά» του Σπορ Fm 94,6 - Media

 

Το καλοκαίρι τελειώνει και οι επιτελείς των ραδιοφωνικών σταθμών έχουν σηκώσει τα μανίκια και ετοιμάζονται πυρετωδώς για το πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Στη μάχη των αθλητικών ραδιοφώνων ο περυσινός νικητής, ΣΠΟΡ FM 94,6 ετοιμάζει μια σειρά κινήσεων με σκοπό να ανοίξει και άλλο την ψαλίδα της διαφοράς από τον Sport24 Radio.

Η πρώτη κίνηση του σταθμού του Γιάννη Αλαφούζου είναι ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος ήταν στον μεγάλο αντίπαλο του ΣΠΟΡ FM.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, που η φημολογία των τελευταίων ημερών τον ήθελε να αφήνει τον Δημήτρη Μαχαίρα και τα Τσουβελομαχαιρώματα και να αποκτά και επίσημα…στυλ αθλητικό ως νέο μέλος του ΣΠΟΡ FM.

Ο ίδιος άλλωστε μέσα από το προφίλ του στο Facebook επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς τη σχετική φημολογία, τονίζοντας στους διαδικτυακούς του φίλους ότι σε λίγες μέρες θα τους ενημερώσει για το νέο βήμα στη ραδιοφωνική του καριέρα.

Ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Τσουβέλας όμως δεν θα είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο στο πρόγραμμα της νέας σεζόν του ΣΠΟΡ FM.

Άλλα δυο δυνατά ονόματα βρίσκονται ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία με τους ανθρώπους του σταθμού και είναι θέμα ημερών η ανακοίνωσή τους.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι πρόσωπα που έχουν περάσει ξανά από τον σταθμό, αφήνοντας το δικό τους στίγμα και πως ο ένας ίσως ακολουθήσει… το ίδιο δρομολόγιο με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα. Το σίγουρο είναι ότι τα νέα πρόσωπα στο καινούριο (και σημαντικά αλλαγμένο) πρόγραμμα του ΣΠΟΡ FM θα είναι τουλάχιστον 3. Και έπεται συνέχεια…

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01