07/08/2020 15:15:00
20.1.2012

Κουτρουμάνης: Καταλήγουν σε αποφάσεις οι κοινωνικοί εταίροι

 Κουτρουμάνης: Καταλήγουν σε αποφάσεις οι κοινωνικοί εταίροι - Media

Τις επόμενες μέρες οι κοινωνικοί εταίροι θα καταλήξουν σε αποφάσεις σχετικά με τα εργασιακά, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κουτρουμάνη, που πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα σεβαστεί τις αποφάσεις αυτές.
Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο κ. Κουτρουμάνης τόνισε και πάλι ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των κοινωνικών εταίρων ενώ επισήμανε ακόμη πως είναι ευκαιρία να γίνει μια ειλικρινής συζήτηση των κοινωνικών εταίρων σε σχέση με τα θέματα που επηρεάζουν την ανταγωνιστικότητα, εκτιμώντας ότι το μισθολογικό κόστος δεν είναι το θέμα που εμποδίζει την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.
Αξίζει να σημιωθεί ότι ο διάλογος της ΓΣΕΕ με τους εργοδότες δεν ξεκίνησε την Τετάρτη, όπως ήταν προγραμματισμένο, λόγω κατάληψης μελών του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ όπου θα γινόταν η συνάντηση.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος έκανε λόγο για «βάρβαρη και τραμπούκικη» ενέργεια του ΠΑΜΕ.
«Ήταν», τόνισε, «μια απαράδεκτη παρέμβαση», διαμηνύοντας: «Εμείς δεν παίρνουμε εντολή από κανένα κόμμα, ούτε από το ΚΚΕ εμείς παίρνουμε εντολή από τη διοίκηση της ΓΣΕΕ και θα τη σεβαστούμε μέχρι κεραίας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.