search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:20
MENU CLOSE

O Acun παίζει τα «ρέστα» του: Παίκτρια του «Power of Love» στο «My Style Rocks»; (Photo)

31.08.2018 15:17
O Acun παίζει τα «ρέστα» του: Παίκτρια του «Power of Love» στο «My Style Rocks»; (Photo) - Media

 

Οι παίκτες των ριάλιτι παιχνιδιών του ΣΚΑΪ φέρονται να διαπραγματεύονται θέσεις και στο φετινό πρόγραμμα του σταθμού, καθώς σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την αναγνωρισιμότητα που τους εξασφάλισε η συμμετοχή τους στα δημοφιλή παιχνίδια.

Πολλοί από αυτούς αποτελούν ήδη κομμάτι κάποιας εκπομπής, ενώ άλλοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία φαίνεται πως ανήκει και η Κυριακή Τσανικίδη του «Power of Love».

Η μελαχρινή δημοσιογράφος που απασχόλησε με το… κλάμα της την προηγούμενη σεζόν, ενδέχεται να βρίσκεται στο πλατώ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με την ίδια να μην διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν να αποτελεί κομμάτι του 2ου κύκλου του «My Style Rocks».

Αν και λόγος για τη θέση που θα έχει στο ριάλιτι μόδας δεν έχει γίνει, είναι πιθανό τελικά να τη δούμε να επιστρέφει τηλεοπτικά σε ακόμα μία παραγωγή του Acun Ilicali.

Απάντηση στις φήμες αυτές έδωσε η ίδια μέσα από τα Instagram stories, με αφορμή σχετική ερώτηση follower της. «Είναι αλήθεια ότι έχεις πρόταση από την εκπομπή My Style Rocks;», έγραψαν στην Κυριακή με την ίδια να απαντά:

«Μμμμ η αλήθεια είναι πως ‘My style rocks’»!

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:19