search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:08
MENU CLOSE

Σήμερα η κηδεία της Κάτιας Αθανασίου

04.09.2018 08:03
Σήμερα η κηδεία της Κάτιας Αθανασίου - Media

 

Το μεσημέρι της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 12:30 στο νεκροταφείο του Βύρωνα θα τελεστεί η κηδεία της Κάτιας Αθανασίου που έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που τελικά, δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο φίλος και συνάδελφός της, Γιάννης Χριστόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook:

«Συντετριμμένος Μετά από νοσηλεία λίγων ημερών σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 το πρωί έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός και φίλη “Κάτια Αθανασίου”.Έχασα ένα κομμάτι από τη ζωή μου ήμουν σε διακοπές και ήξερα ότι θα φύγει και έφυγα χωρίς να πω στους συναδέλφους μου τίποτα….η κηδεία της θα γίνει αύριο τρίτη 4 του μηνός Σεπτεμβρίου στις 12:30 στο νεκροταφείο του Βύρωνα…Κάτια μου Καλό σου ταξίδι καλό παράδεισο Θα μου λείψεις» έγραψε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:08