search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:43
MENU CLOSE

Έληξε η απεργία της ΠΝΟ – Ξεκινούν τα δρομολόγια των πλοίων

04.09.2018 09:39
Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά στις 24 Σεπτεμβρίου - 24ωρη απεργία  - Media

 

Την αναστολή της απεργίας της, που συνεχίζεται σήμερα Τρίτη για δεύτερη ημέρα, αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ναυτεργάτες αποδέχθηκαν τελικά τη νέα πρόταση του ΣΕΕΝ για αυξήσεις 2% αναδρομικά από 1/12018 και νέα διαπραγμάτευση αργότερα για το 2019.

Δήλωση υπ. Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη για την αναστολή της απεργίας της ΠΝΟ

«Η συμφωνία που επήλθε μετά από συλλογικές διαπραγματεύσεις μεταξύ της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας για αύξηση των αποδοχών των ναυτικών αποτελεί τη δημοκρατική πραγματικότητα για τα κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων στο χώρο της Ναυτιλίας και αναδεικνύει τη σημαντικότητα τόσο του θεσμού των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων όσο και των Συλλογικών» αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης με αφορμή τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ.

Πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:43