search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:39
MENU CLOSE

Γιατί ο πρίγκιπας Harry φοράει ένα αφρικανικό βραχιόλι εδώ και 20 χρόνια;

10.09.2018 06:58
Γιατί ο πρίγκιπας Harry φοράει ένα αφρικανικό βραχιόλι εδώ και 20 χρόνια; - Media

 

Με αφορμή τον πρόσφατο γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό με τα Μέσα να σχολιάζουν καθετί τον αφορά. Κάπως έτσι, στο «στόχαστρο» βρέθηκε και ένα αφρικανικό βραχιόλι το οποίο ο Χάρι φορά συνεχώς χωρίς να το έχει αποχωριστεί ποτέ εδώ και δυο δεκαετίες.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Town and Country, το βραχιόλι αυτό σχετίζεται έντονα με τη μητέρα του Νταϊάνα και τον απροσδόκητο χαμό της. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει τα εξής:

«Πρωτοήρθα στην Αφρική το 1997, αμέσως μετά τον θάνατο της μητέρας μου. Ο πατέρας μου είπε στον αδερφό μου και σε μένα να φτιάξουμε βαλίτσα. Θα πηγαίναμε στην Αφρική για να ξεφύγουμε από όλο αυτό» δήλωσε, τονίζοντας ότι εκείνο το διάστημα αγόρασε το εν λόγω βραχιόλι και έκτοτε δεν το αποχωρίστηκε ποτέ. Μάλιστα, ένα παρόμοιο βραχιόλι έχει και ο αδερφός του Ουίλιαμ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:39