search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:03
MENU CLOSE

Γυναίκα παντρεύτηκε στη Σαντορίνη τον… εαυτό της – Ο αρραβωνιαστικός της, την χώρισε πριν 3 μήνες (Photos)

10.09.2018 08:12
Γυναίκα σε κατάσταση υστερίας, εισέβαλλε σε γάμο και φώναξε «Σε αγαπώ» στον γαμπρό - Μετά χαστούκισε τη νύφη (Video) - Media

 

Μπροστά σε πολύ λίγους καλεσμένους (γονείς και μερικούς φίλους) 38χρονη παντρεύτηκε…τον εαυτό της στην Σαντορίνη. Είχε προγραμματίσει τον γάμο της στο όμορφο νησί της Ελλάδα, ωστόσο 3 μήνες πριν ο αρραβωνιαστικός της, την χώρισε.

Ο λόγος για την 38χρονη Laëtitia Nguyen η οποία δαπάνησε ένα ποσό της τάξεως των 22.000 ευρώ για να τελέσει τον γάμο της με τον… εαυτό της καθώς γαμπρός δεν υπήρχε. Σύμφωνα με την ίδια ο αρραβωνιαστικός της, αποφάσισε τον Φεβρουάριο του 2018 να χωρίσουν και ένα όλα ήταν κανονισμένα για τον γάμο τους στη Σαντορίνη τον Μάιο.

«Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ» δηλώνει η Λετίσια, οικονομική διευθύντρια στο επάγγελμα, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να σβήσεις μια μερα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας ‘κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό»

Συνέχισε αναφέροντας: «Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου. Αυτή η τελετή μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξανβρήκα τον ευτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα» τα λόγια της 38χρονης Γαλλίδας.

Μετά το γάμο η Λετίσια, παρέμεινε για δύο βδομάδες στη Σαντορίνη και πέρασε όμορφα έστω και χωρίς σύντροφό και κατέληξε αναφέροντας: «Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με ‘παντρευτω΄ εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι»

 

Πηγή: santorinipress.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:03