search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:14
MENU CLOSE

Ανατρεπτική η πρεμιέρα της Σκορδά: Το ανανεωμένο σκηνικό και οι νέοι συνεργάτες (Video)

17.09.2018 08:38
Ανατρεπτική η πρεμιέρα της Σκορδά: Το ανανεωμένο σκηνικό και οι νέοι συνεργάτες (Video) - Media

 

Ανατρεπτική ήταν η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή της με την παρουσιάστρια να επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας πιο ανανεωμένη από ποτέ. Εμφανώς αγχωμένη αλλά πιο χαρούμενη και πιο αισιόδοξη από ποτέ -όπως τόνισε- καλημέρισε τους τηλεθεατές και παρουσίασε τους συντελεστές του πρωινού της για τη φετινή σεζόν.

«Καλημέρα σε όλους! Καλώς ορίσατε! Καλή σεζόν να έχουμε! Να μπορούσα να έρθω τώρα να μου κάνετε πρώτα εσείς μια μεγάλη αγκαλιά εκεί που κάθεστε αγαπημένα μου κορίτσια και να σας δώσω ένα ζεστό φιλί. Μου λείψατε πολύ! Υπάρχει το άγχος, αλλά υπάρχει και μεγάλη χαρά φέτος. Είναι 15 χρόνια που είμαστε μαζί και λέμε καλημέρα και κάθε χρονιά είναι διαφορετική, γιατί και οι συνθήκες στη ζωή μας είναι διαφορετικές κι επηρεάζουν και πώς είμαστε στο γυαλί. Φέτος βλέπω τα πράγματα πιο αισιόδοξα, πιο χαρούμενα…» είπε και αμέσως μετά υποδέχθηκε τους συνεργάτες της.

Η Λίτσα Πατέρα, ο Βασίλης Καλλίδης ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκης είναι, λοιπόν, η ομάδα της για αυτή τη σεζόν, ενώ η παρουσία μιας πεταλούδας στο πλατό ερμηνεύτηκε ως…καλός οιωνός για την εκπομπή του Αντ1.

Μια πεταλούδα ήταν στο πλατό του Πρωινού και όλοι ανέφεραν πως είναι οιωνός ότι η σεζόν θα είναι κυλήσει ομαλά για την εκπομπή του ΑΝΤ1!

 

Source: Πρεμιέρα για την Σκορδά: Το νέο σκηνικό, οι συνεργάτες και ο «οιωνός» για μία πετυχημένη σεζόν by GossipTv

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:13