search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:03
MENU CLOSE

Γεννήθηκε κουτάβι με 2 κεφάλια – Τι λένε οι ιδιοκτήτες του (Photos & Video)

19.09.2018 06:32
Απανθρωπιά: Στο Ηράκλειο έβαψαν με μπογιά μπλέ μια σκυλίτσα (Photos) - Media

 

Το δικέφαλο κουτάβι γεννήθηκε στη Μπάγκουα του Περού, μαζί με άλλα 5 κουταβάκια. Έχει δυο μύτες, δυο στόματα και 4 μάτια. Παρά τη χρωμοσωματκή ανωμαλία της φύσης μέχρι στιγμής επιβιώνει κανονικά μαζί με τα άλλα κουταβάκια.

Οι ιδιοκτήτες του τον ονόμασαν Πουτς και όπως λένε δεν τους απασχολεί το γεγονός ότι είναι δικέφαλο. «Θα το μεγαλώσουμε και θα του συμπεριφερόμαστε, όπως και στα άλλα μας σκυλιά».

Αν και δεν το έχει δει ακόμη κτηνίατρος, οι ιδιοκτήτες λένε πως η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική, όπως των άλλων νεογέννητων.

Στην πόλη Μπάγκουα που βρίσκεται κοντά στις ακτές του Αμαζονίου, η φήμη της γεννήσεως ενός δικέφαλου σκύλου έχει εξαπλωθεί και δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που συρρέουν για να δουν τον Πουτς.

Πάντως οι ιδιοκτήτες του γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να ζήσει για πολύ σε αυτή την κατάσταση και λένε ότι αυτό είναι θλιβερό γιατί αρχίζουν και δένονται με το δικέφαλο κουταβάκι.

Κάποιοι δυσδαιμόνες από την περιοχή λένε ότι το σκυλί αυτό είναι του διαβόλου, αλλά ευτυχώς είναι λίγοι.

Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό ως «πολυκεφαλία» και συμβαίνει όταν γενιούνται συζευγμένα δίδυμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:02