25/01/2020 14:30:47

Γεννήθηκε κουτάβι με 2 κεφάλια – Τι λένε οι ιδιοκτήτες του (Photos & Video)

Γεννήθηκε κουτάβι με 2 κεφάλια – Τι λένε οι ιδιοκτήτες του (Photos & Video)  - Media

 

Το δικέφαλο κουτάβι γεννήθηκε στη Μπάγκουα του Περού, μαζί με άλλα 5 κουταβάκια. Έχει δυο μύτες, δυο στόματα και 4 μάτια. Παρά τη χρωμοσωματκή ανωμαλία της φύσης μέχρι στιγμής επιβιώνει κανονικά μαζί με τα άλλα κουταβάκια.

Οι ιδιοκτήτες του τον ονόμασαν Πουτς και όπως λένε δεν τους απασχολεί το γεγονός ότι είναι δικέφαλο. «Θα το μεγαλώσουμε και θα του συμπεριφερόμαστε, όπως και στα άλλα μας σκυλιά».

Αν και δεν το έχει δει ακόμη κτηνίατρος, οι ιδιοκτήτες λένε πως η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική, όπως των άλλων νεογέννητων.

Στην πόλη Μπάγκουα που βρίσκεται κοντά στις ακτές του Αμαζονίου, η φήμη της γεννήσεως ενός δικέφαλου σκύλου έχει εξαπλωθεί και δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που συρρέουν για να δουν τον Πουτς.

Πάντως οι ιδιοκτήτες του γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να ζήσει για πολύ σε αυτή την κατάσταση και λένε ότι αυτό είναι θλιβερό γιατί αρχίζουν και δένονται με το δικέφαλο κουταβάκι.

Κάποιοι δυσδαιμόνες από την περιοχή λένε ότι το σκυλί αυτό είναι του διαβόλου, αλλά ευτυχώς είναι λίγοι.

Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό ως «πολυκεφαλία» και συμβαίνει όταν γενιούνται συζευγμένα δίδυμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.