search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:01
MENU CLOSE

Ξενογιαννακοπούλου: Στόχος μας η ποιοτική αναβάθμιση του δημοσίου και η στελέχωσή του με μόνιμο προσωπικό

23.09.2018 11:41
Ξενογιαννακοπούλου: Πλήρης σύγχυση με τις αυξήσεις στις προσωρινές συντάξεις και τα αναδρομικά - Media

 

Για μειώσεις άνω του 18% τα τελευταία οκτώ χρόνια στο δημόσιο τομέα, υπό τις ασφυκτικές πιέσεις των μνημονιακών επιταγών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με αποτέλεσμα, όπως είπε, τις ελλείψεις σε νοσοκομεία και άλλες κοινωνικές δομές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Αθήνα 9.84, η κ. Ξενογιαννακοπούλου υπογράμμισε ότι η συμφωνία με τους θεσμούς που επετεύχθη για μια πρόσληψη ανά μία αποχώρηση, «δεν έχει στόχο την επαναδιόγκωση του κράτους, όπως κατηγορεί η ΝΔ, αλλά την αποτροπή της συρρίκνωσής του».

Όπως αναφέρεται επίσης στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού, η κ. Ξενογιαννακοπούλου είπε: «Στόχος μας είναι να υπάρξουν προκηρύξεις για μονίμους και να δοθεί βάρος στην εμπειρία. Πρέπει να σημειώσουμε την ποιοτική αναβάθμιση και τη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό του δημοσίου λαμβάνοντας υπόψη και την εμπειρία που υπάρχει».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54