15/11/2018 19:48:21

Ξενογιαννακοπούλου: Στόχος μας η ποιοτική αναβάθμιση του δημοσίου και η στελέχωσή του με μόνιμο προσωπικό

Ξενογιαννακοπούλου: Στόχος μας η ποιοτική αναβάθμιση του δημοσίου και η στελέχωσή του με μόνιμο προσωπικό - Media

 

Για μειώσεις άνω του 18% τα τελευταία οκτώ χρόνια στο δημόσιο τομέα, υπό τις ασφυκτικές πιέσεις των μνημονιακών επιταγών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με αποτέλεσμα, όπως είπε, τις ελλείψεις σε νοσοκομεία και άλλες κοινωνικές δομές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Αθήνα 9.84, η κ. Ξενογιαννακοπούλου υπογράμμισε ότι η συμφωνία με τους θεσμούς που επετεύχθη για μια πρόσληψη ανά μία αποχώρηση, «δεν έχει στόχο την επαναδιόγκωση του κράτους, όπως κατηγορεί η ΝΔ, αλλά την αποτροπή της συρρίκνωσής του».

Όπως αναφέρεται επίσης στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού, η κ. Ξενογιαννακοπούλου είπε: «Στόχος μας είναι να υπάρξουν προκηρύξεις για μονίμους και να δοθεί βάρος στην εμπειρία. Πρέπει να σημειώσουμε την ποιοτική αναβάθμιση και τη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό του δημοσίου λαμβάνοντας υπόψη και την εμπειρία που υπάρχει».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.