search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:23
MENU CLOSE

«Πυρά» Μαξίμου κατά Μητσοτάκη: Τραγέλαφος το χάος στη ΝΔ για τον ΕΝΦΙΑ

25.09.2018 15:33
«Πυρά» Μαξίμου κατά Μητσοτάκη: Τραγέλαφος το χάος στη ΝΔ για τον ΕΝΦΙΑ - Media
 
Με δηλητηριώδη τρόπο σχολίασαν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου την πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για μεταφορά του ΕΝΦΙΑ στους δήμους.
 
Συγκεκριμένα, οι κυβερνητικές πηγές σημείωσαν ότι «το χάος στη ΝΔ με την πρόταση Μητσοτάκη για τον ΕΝΦΙΑ στους δήμους έχει καταντήσει τραγέλαφος. Ο κ. Μητσοτάκης εξαγγέλλει, ο κ. Αυγενάκης διορθώνει και η κα Σπυράκη αναιρεί και αυτοαναιρείται. Για να έρθει σήμερα ο κ. Μητσοτάκης να ξεκινήσει από την αρχή την ιλαροτραγωδία».
 
Συμπλήρωσαν δε ότι «το μόνο στο οποίο όλοι συμφωνούν στη ΝΔ, είναι η πρόθεση ελάφρυνσης των οικονομικά ισχυρών. Με την πρόταση Μητσοτάκη, οι δήμοι με εύπορους δημότες θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους και οι λαϊκοί δήμοι ή θα αυξήσουν νομοτελειακά τον ΕΝΦΙΑ για να επιβιώσουν ή αλλιώς θα καταρρεύσουν».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:21