search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38
MENU CLOSE

Ο Χίτλερ κατεβαίνει στις εκλογές – Αντίπαλος του ο… Λένιν

26.09.2018 08:03
Ο Χίτλερ κατεβαίνει στις εκλογές – Αντίπαλος του ο… Λένιν - Media

 

Μια μικρή πόλη στο Περού που βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη δημοτικής αρχής, έχει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας των δυο αντιπάλων υποψηφίων. Ο ένας ονομάζεται Χίτλερ Άλμπα Σάντσεζ και ο άλλος ονομάζεται Λένιν Ροντρίγκεζ Βαλβέρδε. Και οι δυο διεκδικούν τη θέση του δημάρχου στην πόλη Γιουνκαρ.

Το σύνθημα του Άλμπα Σάντσεζ, είναι : «Είμαι ο καλός Χίτλερ». Μάλιστα επειδή είχε διατελέσει δήμαρχος στην πόλη μέχρι το 2014, συμπληρώνει: «Ο Χίτλερ επιστρέφει». Φυσικά όπως λέει ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό τον οποίο απορρίπτει. «Ο πατέρας μου με βάπτισε έτσι. Δεν ήξερε ποιος ήταν ο Χίτλερ, απλά του άρεσε το όνομα επειδή ακουγόταν ξένο» λέει σε συνέντευξη του.

Στο Περού και σε άλλες χώρες στη Λατινική Αμερική, οι γονείς επιλέγουν συχνά ξένα και εξωτικά για εκείνους ονόματα για τα παιδιά τους. Τον περασμένο χρόνο ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν ένας νεαρός παίκτης που έπαιζε στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Περού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31