05/06/2020 07:18:21

«Θέλω χείρα βοηθείας και όχι πόδια τιμωρίας»

«Θέλω χείρα βοηθείας και όχι πόδια τιμωρίας» - Media

 

Με πρόσωπα συνεχίζεται η καμπάνια του Ποταμιού που έχει ως κεντρικό σύνθημα το "Θέλω".

Το πρώτο πρόσωπο είναι ο ηθοποιός – εικαστικός Άγγελος Παπαδημητρίου, που τολμά και παίρνει μέρος στον δημόσιο διάλογο, μιλώντας για τον Ζακ Κωστόπουλο.

«Ο Ζακ ήταν ένα ταλαντούχο παιδί. Αγωνιζόταν για τους πάσχοντες από HIV και τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και είχα νιώσει την φλόγα του», λέει ο Άγγελος Παπαδημητρίου σε παρέμβαση του στο thelopotami.gr με τίτλο «Θέλω χείρα βοηθείας και όχι πόδια τιμωρίας». Ο γνωστός ηθοποιός υποστηρίζει ότι «στην Ελλάδα η δεύτερη ευκαιρία δεν λειτουργεί και έτσι συνεχίζουν να συνωστίζονται στο περιθώριο αυτοί που θα μπορούσαν να είναι απλώς περαστικοί».

«Τα παράνομα παιδιά της κοινωνίας – συμπληρώνει - χρειάζονται μια δεύτερη ευκαιρία και εκεί μετράται πλέον μια σύγχρονη κοινωνία». Επικρίνει το γεγονός ότι όλοι εξαντλούμε το πάθος μας «δικάζοντας» στα social media αντί να βρίσκουμε λύσεις που θα γλύτωναν ανθρώπους σαν τον Ζακ από τα πόδια τιμωρίας.

Για τον Ζακ Κωστόπουλο επίσης εξομολογείται ότι τον θαύμασε στη ζωή, αλλά και ως καλλιτέχνη στο θέατρο – όπου τον είχε δει στην πρώτη και τελευταία παράσταση του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.