search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:53
MENU CLOSE

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Ζακ Κωστόπουλος εμποδίζεται να μπει σε φούρνο λίγο πριν τον ξυλοδαρμό στο κοσμηματοπωλείο (Video)

03.10.2018 12:48
Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Ζακ Κωστόπουλος εμποδίζεται να μπει σε φούρνο λίγο πριν τον ξυλοδαρμό στο κοσμηματοπωλείο (Video) - Media

 

Ολοένα και απομακρύνεται το σενάριο της απόπειρας κλοπής ή ληστείας από τον Ζακ Κωστόπουλο στο κοσμηματοπωλείο της Γλάδστωνος, που κατέληξε με τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και τον 55χρονο μεσίτη ο οποίος ενδέχεται να τον οδήγησε στον θάνατο.

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το news247.gr καταγράφει τον Ζακ Κωστόπουλο να εμποδίζεται από δύο άτομα να μπει σε φούρνο της περιοχής. Όπως προκύπτει από το οπτικό υλικό, ο 33χρονος, χωρίς να είναι επιθετικός, προσπαθεί να μπει στον φούρνο, ωστόσο εμποδίζεται από δύο άτομα που βρίσκονται έξω από το κατάστημα, εκ των οποίων ο ένας φέρει κίτρινη μπλούζα.

Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλείται το news247.gr, αμέσως πριν ο νεαρός φέρεται να είχε διασχίσει την Πατησίων φωνάζοντας «βοήθεια».

Η συνέχεια είναι γνωστή: Ο Ζακ Κωστόπουλος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρέθηκε εγκλωβισμένος στο κοσμηματοπωλείο να προσπαθεί να διαφύγει σπάζοντας τη τζαμαρία, και ενώ ήδη ένα τμήμα της τζαμένιας πόρτας είναι σπασμένο – από όπου και δέχεται αντικείμενο στο κεφάλι από τον ιδιοκτήτη. Ακολουθεί ο άγριος ξυλοδαρμός του από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και τον ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου, με κλωτσιές στο πρόσωπο ανάμεσα στα σπασμένα γυαλιά, και τέλος η βίαιη σύλληψη από την αστυνομία. Μεταφέρθηκε με χειροπέδες στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σημειώνεται ότι από την επόμενη ημέρα του τραγικού θανάτου του 33χρονου ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είχε απορρίψει το σενάριο της ληστείας/κλοπής, υποστηρίζοντας ότι ο Ζακ Κωστόπουλος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να γλιτώσει, σημειώνοντας ότι υπάρχει οπτικό υλικό που επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01