search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:29
MENU CLOSE

Γαλλικές Αρχές: Η σύζυγος του προέδρου της Ιντερπόλ είχε δεχτεί απειλές

05.10.2018 18:54
Η Ιντερπόλ στέλνει ομάδα ειδικών στη Βηρυτό - Media

 

Απειλές φαίνεται πως είχε δεχθεί η σύζυγος του Προέδρου της Ιντερπόλ, Μένγκ Χονγκγουέι, τηλεφωνικώς αλλά και σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Το παραπάνω, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, προκαλεί αναμφισβήτητα προβληματισμό, στις γαλλικές αρχές που αντιμετωπίζουν με εξαιρετική προσοχή την εξαφάνιση του προέδρου Μενγκ Χονγκγουέι.

Τα ίχνη του Μενγκ χάθηκαν αφού έφυγε από τη Λιόν για να επισκεφθεί την Κίνα, τη γενέτειρά του, στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η σύζυγος του Μενγκ, επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές στη Λιόν, την πόλη όπου εδρεύει η Ιντερπόλ, προκειμένου να γνωστοποιήσει την εξαφάνιση, και συγχρόνως να αναφέρει πως η ίδια έχει δεχτεί απειλές

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικάν αναφέρεται ότι “συνεχίζονται οι επαφές με τις κινεζικές αρχές” και ότι το Παρίσι “προβληματίζεται” με την υπόθεση αυτή.

Η οικογένεια του προέδρου της Ιντερπόλ δεν έχει κανένα νέο του από τις 25 Σεπτεμβρίου. Νωρίτερα ωστόσο είχε αναφερθεί ότι τα ίχνη του χάθηκαν στις 29 του μηνός.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:29