search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Στον 67χρονο από το Μαντούδι ανήκει η σορός που βρέθηκε στη θάλασσα

06.10.2018 12:30
Στον 67χρονο από το Μαντούδι ανήκει η σορός που βρέθηκε στη θάλασσα - Media

 

Στον 67χρονο που είχε εξαφανιστεί μετά από την κακοκαιρία που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ζορμπάς» στο Μαντούδι ανήκει η σορός που είχε εντοπιστεί την Πέμπτη σε θαλάσσια περιοχή, στη βόρεια Εύβοια.

Μετά από εξέταση DNA επιβεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για τον άνδρα, που αγνοούνταν μαζί με τη σύζυγό του.

Τα ορμητικά νερά των χειμάρρων που προκλήθηκαν τον παρέσυραν σε απόσταση σχεδόν 5 χλμ., μέχρι το σημείο που τον βρήκαν δύτες του Λιμενικού, στη θάλασσα.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την σύζυγό του, την 58χρονη που είχε χαθεί μαζί του στο Μαντούδι. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, oι έρευνες εστιάζουν στη θαλάσσια περιοχή, αλλά είναι δύσκολο γιατί πρόκειται για διαδρομή σχεδόν πέντε χιλιομέτρων και πολύ μεγάλη σε πλάτος, στην περιοχή που πλημμύρισε.

«Δυστυχώς η θεομηνία έπληξε μια πολύ μεγάλη περιοχή, όπου πλημμύρισαν χείμαρροι που παρέσυραν τα πάντα στο διάβα τους. Πολλά οικόσιτα και άγρια ζώα βρήκαν επίσης τραγικό θάνατο από τα ορμητικά νερά. Αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή για τους εκπαιδευμένους σκύλους και φυσικά τους ανθρώπους μας που ενεργούν για πολλές μέρες κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες», δήλωσε ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Νίκος Σπαής, ο οποίος την Παρασκευή πέταξε για 3,5 ώρες με το ελικόπτερο, αναζητώντας κάποιο ίχνος της άτυχης γυναίκας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15