search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:52
MENU CLOSE

Έφτυσες κύριε ντελιβερά; Θα το πληρώσεις ακριβά (video)

08.10.2018 15:40
Έφτυσες κύριε ντελιβερά; Θα το πληρώσεις ακριβά (video) - Media

Οι «μαγκιές» πληρώνονται ακριβά… Που να το φανταζόταν ο 18χρονος ντελιβεράς ότι η στιγμή που ήθελε να βγάλει από μέσα του την… «οργή» του στην πίτσα που μόλις θα παρέδιδε, θα τον έφερνε αντιμέτωπο με 18 χρόνια φυλάκισης.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάμερα πολυκατοικίας στην Τουρκία κατέγραψε έναν διανομέα πίτσας να φτύνει μέσα στην πίτσα ενός πελάτη. Μέχρι 18 χρόνια φυλάκισης αντιμετωπίζει ο 18χρονος Μπουράκ Σ. που χωρίς κάποια λογική εξήγηση «στολίζει» την πίτσα λίγο πριν παραδοθεί και μάλιστα βιντεοσκοπεί περήφανος το «κατόρθωμά» του.

 

«Άνοιξα το κουτί για να ελέγξω αν η πίτσα είναι έτοιμη να παραδοθεί στον πελάτη» ισχυρίζεται ο ντελιβεράς, ενώ αναφέρει πως με το κινητό τράβηξε μια φωτογραφία για να τη στείλει σε έναν φίλο του.

Ο Μπουράκ κατηγορείται ότι «θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων», η οποία φέρει ποινή φυλάκισης από δύο έως 15 έτη, ενώ αντιμετωπίζει και την κατηγορία για «παραποίηση των αγαθών», το οποίο φέρει ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών έως τριών ετών. Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τον Φεβρουάριο, τη στιγμή που οι ιατροδικαστές μιλούν για υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης ασθένειας από την πίτσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50