search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:42
MENU CLOSE

Μελάνια Τραμπ: «Αγαπώ τον Ντόναλντ»

12.10.2018 14:24
Μελάνια Τραμπ: «Αγαπώ τον Ντόναλντ» - Media

 

Οτι αγαπάει τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και αγνοεί τις φήμες περί απιστίας του με την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, δήλωσε σε συνέντευξή της στο αμερικανικό δίκτυο του ABC η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

«Ο Τραμπ έχει πολύ πιο σημαντικά πράγματα να σκέφτεται», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο κόσμος διαδίδει συνεχώς φήμες για τον γάμο της.

«Ξέρω ότι ο κόσμος αρέσκεται στο να υποθέτει πράγματα όπως και τα μέσα αλλά και να διαδίδει κουτσομπολιά», συμπλήρωσε. «Ωστόσο, καταλαβαίνω ότι αυτά “πουλούν” στις εφημερίδες, περιοδικά.. και δυστυχώς ζουν σε ένα τέτοιο κόσμο».

Επέμεινε ότι οι φήμες για απιστίες του συζύγου της δεν την αφορούν. Ερωτηθείσα δε για το αν τελικά αγαπά τον Αμερικανό πρόεδρο, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ απάντησε: «Ναι, είμαστε μια χαρά. Ναι».

«Δεν ανησυχώ για τέτοια ζητήματα ούτε εστιάζω σε αυτά. Είμαι μητέρα και Πρώτη Κυρία, και έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτώ και να κάνω», τόνισε η Μελάνια αν και επεσήμανε ότι δεν είναι πάντα ευχάριστο να διαδίδονται τέτοιου είδους φήμες.

«Ξέρω όμως τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, τι αλήθεια και τι όχι».

Αποσπάσματα της συνέντευξης της Μελάνια Τραμπ έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από χθες, ενώ ολόκληρη η συνέντευξη της Πρώτης Κυρίας θα προβληθεί σήμερα το βράδυ από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

«Θα μπορούσα να πω ότι είμαι ένα από τα μεγαλύτερα θύματα εκφοβισμού στον κόσμο», είχε δηλώσει χθες υπογραμμίζοντας ότι οι αρνητικές επιπτώσεις του μπούλινγκ στον ψυχισμό των παιδιών είναι αυτό που την έπεισε να εγκαινιάσει εκστρατεία για τη συμπεριφορά σε κοινωνικά δίκτυα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:37