search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:05
MENU CLOSE

Δεξίωση σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας; Με 4500 ευρώ όλα γίνονται! (video)

15.10.2018 16:17
Δεξίωση σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας; Με 4500 ευρώ όλα γίνονται! (video) - Media

 

Πόσοι και πόσοι θα’ θελαν να βρεθούν στη θέση των αστροναυτών ώστε να νιώσουν την αίσθηση της μηδενικής βαρύτητας! Μέχρι πρότινος, κανείς δεν είχε πρόσβαση σε αυτή την μοναδική εμπειρία ζωής. Τον τελευταίο καιρό όμως η ‘Εταιρεία Μηδενικής Βαρύτητας’ ήρθε να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ειδικά διαμορφωμένο Boeing 727 (το οποίο προφανώς στερείται αεροπορικών θέσεων) αφού φτάσει σε ένα συγκεκριμένο ύψος, πραγματοποιεί απότομες και άκρως τολμηρές κατακόρυφες αλλαγές πορείες, με αποτέλεσμα να προκαλείται έλλειψη βαρύτητας.

Οπότε αν ο εκάστοτε επιβάτης αντέξει το… «καρδιακό» επεισόδιο από την επτάλεπτη αλλαγή πορείας του αεροπλάνου (γύρω στις 15 παραβολικές πορείες), αν δεν έχει λιποθυμήσει ή δεν έχει υποστεί ναυτία, μπορεί στη συνέχεια να παραδοθεί άνευ όρων στην αίσθηση της μηδενικής βαρύτητας.

Και τι μπορεί να κάνει τότε; Όπως εξηγεί και στο βίντεο που έχει δημοσιεύσει η εταιρία, τα πάντα! Από γυμναστική, μέχρι πάρτι γενεθλίων, ακόμη και γάμο!

 

Τόση ταλαιπωρία (και 4.500 ευρώ έκαστος) δεν αξίζει μόνο και μόνο για να νιώσεις για λίγο αστροναύτης. Η μήπως αξίζει;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:02