search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30
MENU CLOSE

«Κλασσική ελληνίδα μάνα», αυτή του Τσιτσιπά (Video)

22.10.2018 13:14
«Κλασσική ελληνίδα μάνα», αυτή του Τσιτσιπά (Video) - Media

Χρόνια τώρα στέκεται δίπλα στον γιο της και τον υποστηρίζει σε όλες τους τις στιγμές. Από τις κακές μέχρι και τις πολύ καλές, όπως αυτή της πρώτης κατάκτησης μεγάλου τίτλου.

 

Όμως παρά την υπέρτατη στιγμή χαράς την ώρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατακτούσε το πρώτο ATP της καριέρας του, η μητέρα του, Τζούλια Τσιτσιπά -με το σύνδρομο της ελληνίδας μάνας να την διακατέχει σε μεγάλο βαθμό- έσπευσε αμέσως να παρηγορήσει τον ηττημένο αντίπαλο του γιου της.

 

Ο Λετονός Έρνεστς Γκουλμπίς ένιωσε για λίγο τη φροντίδα της ελληνίδας μάνας και άκουσε λόγια που πιθανόν να του αναπτέρωσαν το ηθικό.

Εκτός του ότι η Τζούλια Τσιτσιπά είναι πάντα στο πλευρό του γιού της – από τις προπονήσεις μέχρι όλα τα τουρνουά που συμμετέχει ο Έλληνας τενίστας- υπήρξε και επαγγελματίας τενίστρια στο παρελθόν, έχοντας μάλιστα αναδειχθεί και πρωταθλήτρια τένις της Σοβιετικής Ένωσης, γεγονός, που την κάνει να γνωρίζει καλύτερα την ψυχολογία των αθλητών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:29