Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στην Αθήνα θα βρεθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, κλιμάκιο των δανειστών, όπου αναμένεται να περάσουν από το μικροσκόπιο μια σειρά από παροχές που έχουν σχεδιαστεί από την κυβέρνηση.
Τα κλιμάκια των δανειστών προκειται να «ξεσκονίσουν» τα δημοσιονομικά μεγέθη και να κάνουν τις εισηγήσεις τους για το προσχέδιο του προϋπολογισμού, βάση των οποίων θα αποφασίσει το Eurogroup.
Στο μικροσκόπιο θα μπουν τα υπερπλεονάσματα για φέτος και το 2019, μέρος των οποίων αμφισβητεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η Ελλάδα το 2017 κατέγραψε πρωτογενές πλεόνασμα 3,9% του ΑΕΠ σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Πέρυσι το πρωτογενές πλεόνασμα ανήλθε στο 4,14% με βάση τους όρους του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, ανέφεραν κύκλοι του ΥΠΟΙΚ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.