03/04/2020 04:41:52

Αμυράς: Προτείνω συμπόρευση ΝΔ - Ποταμιού, ψηφίζω Κώστα Μπακογιάννη

Αμυράς: Προτείνω συμπόρευση ΝΔ - Ποταμιού, ψηφίζω Κώστα Μπακογιάννη - Media

 

Την πρόθεσή του να ζητήσει στο συνέδριο του Ποταμιού τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία διατύπωσε ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Αμυράς

Ειδικότερα, ο κ. Αμυράς σχολίασε , σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90.1 FM, ότι «το Ποτάμι δεν έχει κλείσει τον κύκλο του. Το Ποτάμι είναι κίνημα συνεργασιών. Δεν κοκορευόμαστε ότι θα κάνουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, δεν ζούμε στον Άρη αλλά ότι θέλουμε να συνεργαζόμαστε με άλλες πολιτικές δυνάμεις αρκεί να συμφωνούμε στα βασικά. Εγώ είμαι ένα φιλελεύθερος άνθρωπος και λέω ότι το μέλλον μας είναι στην Ευρώπη. Θα κατεβάσω πρόταση στο συνέδριο ότι θα πρέπει προεκλογικά να έρθουμε σε επαφή με τη ΝΔ και να δούμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε».

Στην ίδια συνέντευξη ο βουλευτής του Ποταμιού χαρακτήρισε τον Κώστα Μπακογιάννη ως μία καλή περίπτωση για δήμαρχο Αθηναίων, προαναγγέλοντας ότι θα ζητήσει τη στήριξη και του Ποταμιού στο πρόσωπό του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.