search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:55
MENU CLOSE

Μετρό: Στα δύο «σπάει» από αύριο η γραμμή Αεροδρόμιο – Αγ. Μαρίνα

31.10.2018 07:25
Μετρό: Στα δύο «σπάει» από αύριο η γραμμή Αεροδρόμιο - Αγ. Μαρίνα - Media

 

Παύουν από αύριο τα απευθείας δρομολογία από Αγία Μαρίνα προς το αεροδρόμιο καθώς πλέον οι επιβάτες που έρχονται από το κέντρο θα πρέπει να κατεβαίνουν στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας για μετεπιβίβαση σε συρμό που θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Η επίσημη ανακοίνωση

Σας γνωρίζουμε ότι από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 οι συρμοί του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» θα ξεκινούν (κάθε 00:25 και 00:55 της ώρας) αποκλειστικά και μόνον από το σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».

Ομοίως οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:00 και 00:30 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».
Ως εκ τούτου οι επιβάτες με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα πρέπει να κατευθύνονται στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας», όπου και θα μετεπιβιβάζονται στους αεροδρομιακούς συρμούς Μετρό.

Παράλληλα οι επιβάτες του Μετρό που προέρχονται από το αεροδρόμιο ή από κάποιο ενδιάμεσο σταθμό της γραμμής του προαστιακού, θα μετεπιβιβάζονται το σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» σε άλλον συρμό του Μετρό για τη μετάβασή τους στο υπόλοιπο δίκτυο της ΣΤΑΣΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΣΤΑΣΥ αποδεσμεύει συρμούς που «θα ρίξει» από αύριο στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αγία Μαρίνα με στόχο να μειώσει την αναμονή που πλέον δημιουργεί καταστάσεις ασφυξίας στις ώρες αιχμής. Σύμφωνα με πληροφορίες του News24/7 στόχος είναι να πέσει η μέση αναμονή κάτω από τα 4 λεπτά που είναι σήμερα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:55