search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:58
MENU CLOSE

Εκτός Open TV ο Μένιος Φουρθιώτης: Οριστικό τέλος για τα «Αποκαλυπτικά»

09.11.2018 10:17
Εκτός Open TV ο Μένιος Φουρθιώτης: Οριστικό τέλος για τα «Αποκαλυπτικά» - Media

 

Εκτός OpenTV βρίσκεται πλέον ο Μένιος Φουρθιώτης καθώς έχασε τη μάχη των ασφαλιστικών μέτρων με το κανάλι, κάτι που σημαίνει αυτόματα ότι διακόπτεται και η εκπομπή του «Αποκαλυπτικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το news247 , το Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του παρουσιαστή κατά καναλιού «Έψιλον» και των εταιριών Dimera και Ραδιοτηλεοπτική. Η απόφαση του δικαστηρίου δημοσιεύθηκε σήμερα, Παρασκευή 9/11 με τον αριθμό 7738/2018.

Η προσωρινή διαταγή που είχε εκδοθεί υπέρ του Μένιου Φουρθιώτη, δεν έχει πλέον κάποια δυναμική, καθώς η ισχύς της ήταν μέχρι την έκδοση απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι η προσωρινή διαταγή είχε εκδοθεί τον περασμένο Ιούλιο και υποχρέωνε το κανάλι να διατηρήσει τη συνεργασία του με το Μένιου Φουρθιώτη στο τιμόνι της εκπομπής, όπως προέβλεπε η σύμβασή του.

Αιχμή του δόρατος στη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων είχε αποτελέσει η τροποποιητική σύμβαση που φέρεται να έχει υπογράψει ο παρουσιαστής με τον τηλεοπτικό σταθμό στις 7 Αυγούστου του 2017, τέσσερις μόλις ημέρες πριν το κανάλι αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και περάσει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Η πλευρά των εταιριων αμφισβήτησε την εν λόγω σύμβαση, ενώ οι δικηγόροι του Μένιου Φουρθιώτη είχαν επισημάνει πως σύμβαση ήταν γνωστή στη νέα διοίκηση του καναλιού.

Η ανακοίνωση του OPEN

“Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μαίανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του”, τονίζει με μια λιτή ανακοίνωσή του ο σταθμός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43