search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:26
MENU CLOSE

Ελκυστικός ο χειμώνας στην Αθήνα, σύμφωνα με τη Le Figaro

14.11.2018 15:48
Ελκυστικός ο χειμώνας στην Αθήνα, σύμφωνα με τη Le Figaro - Media

 

«Αθήνα, ο χειμώνας της πηγαίνει τόσο πολύ»… Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου της γαλλικής Le Figaro, στο οποίο αποθεώνεται ο δυναμισμός της πρωτεύουσας ενώ γίνεται ξεχωριστή αναφορά στις «μοδάτες» περιοχές, αλλά και στο κέντρο της πόλης.

Τρεις σημαντικές εκθέσεις και μία νέα όπερα, ζωντανεύουν αυτήν την περίοδο την ελληνική πρωτεύουσα, δίνοντας την ευκαιρία στον -εκτός τουριστικής περιόδου- επισκέπτη, να ανακαλύψει την ομορφιά της πόλης και το χειμώνα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Μεταξύ άλλων, εξυμνείται το Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος με τη νέα λυρική σκηνή, για το οποίο σημειώνεται ότι αποτελεί το πιο εντυπωσιακό σύμβολο της αναβάθμισης της ελληνικής πρωτεύουσας. Παράλληλα όπως γράφεται, το κέντρο της πόλης ανανεώνεται με μικρές πινελιές και γίνεται όλο και πιο ευχάριστο με τους πεζοδρόμους, τα μπαρ και τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία, τα καταστήματα που πολλαπλασιάζονται, αναπτύσσοντας αυτή τη μοναδική τέχνη στην Ελλάδα, «να ζούμε όλοι μαζί».

Οι περιοχές του Ψυρρή, Αγίας Ειρήνης, Μοναστηράκι, Κουκάκι ακόμα και το Παγκράτι είναι «μοδάτες» περιοχές… Αρκεί μία αχτίδα ήλιου για να γεμίσουν τα καφέ και οι πεζόδρομοι της πόλης με κόσμο, σημειώνει η Figaro.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:25