search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:47
MENU CLOSE

Thessaloniki Summit: Δύο πορείες προς το Βελλίδειο – Γιατί βγήκαν από τον χώρο οι προσκεκλημένοι

15.11.2018 18:01
Thessaloniki Summit: Δύο πορείες προς το Βελλίδειο - Γιατί βγήκαν από τον χώρο οι προσκεκλημένοι - Media

 

Δύο διαδηλώσεις με προορισμό το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, όπου διεξάγεται το Thessalonini Summit, έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη, εν όψει της ομιλίας του πρωθυπουργού.

Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε πορεία με προσυγκέντρωση στην Καμάρα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική της κυβέρνησης σε οικονομία και διεθνείς σχέσεις.

Πορεία πραγματοποίησαν και Κύπριοι φοιτητές, στην επέτειο των 35 χρόνων από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους της Βόρειας Κύπρου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το thestival.gr, εκτός Βελλιδείου αναγκάστηκαν να βγουν όλοι οι προσκεκλημένοι του Thessaloniki Summit για λόγους ασφαλείας.

Αμέσως μετά την άφιξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο συνεδριακό κέντρο ζητήθηκε από όσους βρίσκονταν εντός του κτιρίου να περάσουν έξω.

«Πρέσβεις, υπουργοί και δημοσιογράφοι βρέθηκαν για λίγο εκτός του συνεδριακού κέντρου», μεταδίδει το thestival.gr.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:47