search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:16
MENU CLOSE

Ένταση και χημικά σε εκδήλωση που συμμετέχει ο Γαβρόγλου (Video)

18.11.2018 16:38
Ένταση και χημικά σε εκδήλωση που συμμετέχει ο Γαβρόγλου (Video) - Media

Επεισόδια ξέσπασαν έξω από το 2ο Λύκειο Συκεών, στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιείται εκδήλωση στην οποία ήταν προγραμματισμένο να παραστεί ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, αλλά υπό το φόβο νέων επεισοδείων, ακύρωσε την παρουσία του στην εκδήλωση.

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 50 άτομα, μέλη μαθητικών και φοιτητικών συλλόγων, επιχείρησαν να προσεγγίσουν το σχολείο και να εισέλθουν στην εκδήλωση για να θέσουν ερωτήματα στον υπουργό.

Ωστόσο, στο σημείο υπήρχε φραγμός από δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι συγκεντρωμένοι αποπειράθηκαν να διασπάσουν τον φραγμό και οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και κρότου – λάμψης.

 

Λίγο μακρύτερα, 20 άτομα, μέλη της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο και κρατώντας ελληνικές σημαίες φωνάζουν συνθήματα για τη Μακεδονία και κατά του υπουργού και της κυβέρνησης.

Κλούβα των ΜΑΤ έχει αποκλείσει τους συγκεντρωθέντες περίπου 100 μέτρα πιο κάτω από το σχολείο ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται και μία διμοιρία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14