18/07/2019 22:21:34

Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου (Photos)

Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου (Photos) - Media

 

 

Την απουσία ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου επιβεβαίωσαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, τις οποίες δημοσιεύει το popaganda.gr.

Σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του θύματος, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες). Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία.

Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα συνταχθεί το τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα και θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Η δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στο «Π», σημείωσε ότι δεν αποκλείεται πλέον να αλλάξει το κατηγορητήριο, σε βάρος των κατηγορουμένων.

Η οικογένεια περιμένει την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση για να τοποθετηθεί.


Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα των εξετάσεων, δίνουν γερό «χαστούκι» σε ξεδιάντροπα «ρεπορτάζ» (από τα υπόγεια της ΓΑΔΑ μάλλον) που σκιαγραφούσαν τον δολοφονημένο Κωστόπουλο ως απειλή για τον εαυτό του και τους γύρω του, λόγω χρήσης ναρκωτικών.

Είναι σαφές ότι η προσπάθεια σκιαγράφισης του Κωστόπουλου ως ναρκομανή, ήταν στην ουσία προσπάθεια ξεπλύματος του άγριου ξυλοδαρμού από καταστηματάρχες καθώς και του πρωτοφανούς αντιεπαγγελματισμού με τον οποίο οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη και χειρίστηκαν τα πειστήρια του εγκλήματος (μαχαίρι, κομσηματοπωλείο).

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.