search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:59
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η τραγωδία με τους τρεις 15χρονους που σκοτώθηκαν στην Κυπαρισσία

20.11.2018 06:54
Συγκλονίζει η τραγωδία με τους τρεις 15χρονους που σκοτώθηκαν στην Κυπαρισσία - Media

 

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Φιλιατρών στο ύψος της Τερψιθέας.

Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή, που το ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα.

Ειδικότερα, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 10:00 το πρωί στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδό Πύργου-Μεθώνης, όταν, για άγνωστους ακόμα λόγους, συγκρούστηκαν ένα φορτηγό ιδιωτικής χρήσης που οδηγούσε ένας 48χρονος, με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 15χρονος.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων έχασαν επί τόπου την ζωή τους δυο 15χρονοι που επέβαιναν στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, ενώ οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων ανασύρθηκαν τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Όμως, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε ο 15χρονος κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Ννοσοκομείο της Πάτρας, όπου πάρα τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Oι 15χρονοι Ενρίκο Μπουζάνι με καταγωγή από την Αλβανία, ο Νίκος Τριαλλώνας από την Ελλάδα και ο Χρήστος Μερτάι από τη Βουλγαρία ήταν πολύ καλοί φίλοι που είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας και θεωρούνταν μάλιστα και ταλέντα για την ηλικία τους. Ήταν φίλαθλοι του ισπανικού και του ιταλικού πρωταθλήματος λόγω Μέσι και Ρονάλντο αντίστοιχα. 

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.

«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

Στο πένθος βρίσκεται όλη η περιοχή της Κυπαρισσίας καθώς τα τρία παιδιά ήταν γνωστά και αγαπητά στην τοπική κοινωνία καθώς οι οικογένειές τους ζουν στην περιοχή αρκετά χρόνια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24