search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:19
MENU CLOSE

Ο Τάκης Τσουκαλάς ζήτησε «συγγνώμη» από τον Αντετοκούνμπο (Video)

20.11.2018 12:40
Τουρκία: Πολύνεκρο δυστύχημα με βαν που μετέφερε μετανάστες (Videos) - Media

 

Απολογήθηκε δημοσίως ο Τάκης Τσουκαλάς για τον χαρακτηρισμό «πίθηκος» που είχε χρησιμοποιήσει αναφερόμενος στον Αντετοκούμπο.

Το θέμα πήρε άμεσα μεγάλες διαστάσεις με αναφορές στο εξωτερικό αλλά και τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο οπαδός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι χρησιμοποίησε τη λέξη «πίθηκος» αναφερόμενος στη συμπεριφορά του παίκτη στο παιχνίδι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στην Euroleague, τονίζοντας μάλιστα ότι στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, οπότε αναρωτήθηκε πώς θα μπορούσε να είναι τώρα ρατσιστής ενώ δεν ήταν τότε…

Παράλληλα, ο Τσουκαλάς έκανε επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για τη στάση του στην όλη ιστορία και το γεγονός ότι κινητοποιήθηκε μέχρι και το Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό μάλιστα να φοράει μπλούζα του Αντετοκούνμπο και να στέλνει μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Αναρωτήθηκε, μάλιστα, γιατί ο κ. Τσίπρας δεν φόρεσε ένα μαύρο πουκάμισο για να συλλυπηθεί συγγενείς θυμάτων σε Μάνδρα και Μάτι Αττικής, όπου πέρυσι έχασαν τη ζωή τους 24 και 99 άνθρωποι αντίστοιχα, από πλημμύρες και τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε το καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω τη «συγγνώμη» Τάκη Τσουκαλά, καθώς και τις απαντήσεις του στους επικριτές του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:13