search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:41
MENU CLOSE

Όταν ο Τσίπρας κάλεσε για… καφέ στην Κυψέλη τον Μητσοτάκη (Video)

23.11.2018 16:46
4630625.jpg

 

«Τρόλαρε» τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της συζήτησης για την ανομία στα πανεπιστήμια στη Βουλή.

Με αφορμή την περιοδεία του κ. Μητσοτάκη στην Κυψέλη, την Πέμπτη, και τη δήλωσή του, «ας έρθει μία βόλτα εδώ στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Τσίπρας, να μιλήσει στους συνταξιούχους, να μιλήσει στους μαγαζάτορες, να μιλήσει στους ελεύθερους επαγγελματίες, να μιλήσει στους ανέργους και να τους πείσει για αυτή την Ελλάδα την οποία μόνο ο ίδιος βλέπει», ο πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία να… προσκαλέσει τον αρχηγό της ΝΔ για καφέ στη γειτονιά του, καθώς μένει Κυψέλη εδώ και πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να μην κάνει δηλώσεις «διακόσια μέτρα από το σπίτι μου, λέγοντάς μου να έρθω στη γειτονιά μου να σας απαντήσω και να δω ποια είναι η πραγματικότητα». «Εκτός κι αν έρχεστε από τη γειτονιά, να χτυπήσετε το κουδούνι και να πιούμε κανένα καφέ, να σας κεράσω», συμπλήρωσε σκωπτικά ο πρωθυπουργός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:40