search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:03
MENU CLOSE

Στις φυλακές Ναυπλίου ο Ριχάρδος

03.12.2018 11:19
Στις φυλακές Ναυπλίου ο Ριχάρδος - Media

 

Στις φυλακές Ναυπλίου θα κρατηθεί με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα ο ενεχυροδανειστής Δημήτρης-Ριχάρδος Μυλωνάς, που το βράδυ της Κυριακής κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού.

Ο ενεχυροδανειστής, που μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Διαφθοράς, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, καθώς φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο σε κύκλωμα λαθραίας εξαγωγής χρυσού, θα μεταχθεί τη Δευτέρα στις φυλακές Ναυπλίου.

«Παρά τις προσπάθειες μας και παρά το ότι προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε ανακριτή και εισαγγελέα να αντιληφτούν υποδομή υποθέσεως, αυτό δεν κατέστη δυνατό και αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση» δήλωσε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε ότι πεποίθηση του είναι ότι «κυριάρχησε η ηχηρότητα της υποθέσεως και η δήλωση του πρωθυπουργού που ουσιαστικά προκατέλαβε την κατάληξη της υπόθεσης».

Εξαπολύοντας βολές κατά των αστυνομικών που διεξήγαγαν την έρευνα και αμφισβητώντας το βασικό αδίκημα της λαθρεμπορίας χρυσού, απαντά σε όσα του καταλογίζονται, με απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε στην ανακρίτρια, ο ενεχυροδανειστής.

Ο κατηγορούμενος αρνείται το βαρύ κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος του και επαναλαμβάνει στο υπόμνημα του: «Δεν είμαι ούτε μέλος ούτε (συν)αρχηγός οποιασδήποτε εγκληματικής οργάνωσης, δεν έχω διαπράξει ποτέ το αδίκημα της λαθρεμπορίας και δεν έχω νομιμοποιήσει ποτέ έσοδα από εγκληματικές δραστηριότητες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:58