search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:25
MENU CLOSE

Διανομέας φαγητού καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του από πρώην εργοδότη του (Video) 

05.12.2018 10:41
Διανομέας φαγητού καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του από πρώην εργοδότη του (Video)  - Media

 

Και νέο περιστατικό ξυλοδαρμού διανομέα φαγητού στην Θεσσαλονίκη. Τον άγριο ξυλοδαρμό το με σιδερογροθιά κατήγγειλε ο Τάσος Τοπαλίδης από πρώην εργοδότη του. Ο διανομέας φαγητού ενώ όπως είπε στην ΕΡΤ έχει υποβάλλει και μήνυση.

«Δούλευα στην πιτσαρία του κυρίου. Ο εργοδότης έλειπε και συνεργαζόμουν με την μητέρα του. Είχα συνεννοηθεί να μου κολλήσουν ένσημα για να έχει ασφάλεια το παιδί μου. Ήταν ένα Σάββατο που ήμουν άρρωστος και ενώ τον είχα ειδοποιήσει ότι είμαι άρρωστος μου έστελνε απειλητικά μηνύματα. Πήγα στην αστυνομία και το κατήγγειλα. Η αστυνομία είπε ότι θα το αναλάβει έκαναν συστάσεις στη μάνα του. Παραιτήθηκα από τη δουλειά και προχθές ήμουν στους Αμπελόκηπους στην πλατεία, με πλησίασε και άρχισε να με χτυπά με τα χέρια του. Μας χώρισαν περαστικοί, τον απομάκρυναν από μένα. Πήρε σιδερογροθιά και άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι. Έχω σπασμένα ζυγωματικά και μύτη. Συνολικά δούλευα 5 – 6 χρόνια ως διανομέας φαγητού», είπε ο Τάσος Τοπαλίδης. 

«Δεν κολλάνε ένσημα στα μαγαζιά, κολλάνε μερικά όσο τα πιο λίγα. Επίσης αργούν πάρα πολύ να σε πληρώσουν” είπε ο διανομέας φαγητού προσθέτοντας ότι “έχω κάνει μήνυση, τον κράτησαν αυτόφωρο και έχουν πάρει αναβολή ως την Παρασκευή», πρόσθεσε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:24