search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:23
MENU CLOSE

Η ορφανή δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο: «Όσους ανθρώπους πυροβόλησα, ήταν απλώς στόχοι» (Photos)

11.12.2018 08:28
Η ορφανή δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο: «Όσους ανθρώπους πυροβόλησα, ήταν απλώς στόχοι» (Photos)  - Media

Η Όλγα Σισκίνα είναι Ουκρανή. Την έχουν ονομάσει «βασίλισσα των δολοφόνων».

Η Όλγα είναι ελεύθερος σκοπευτής και έχει ταχτεί στο πλευρό των Ρώσων και του Πούτιν. Έχει σκοτώσει άνθρωπο από απόσταση 1200 μέτρων και η ίδια λέει ότι όσους σκότωσε δεν ήταν άνθρωποι απλά στόχοι μέσα στο σκοπευτικό του τουφεκιού της.

Και όλα αυτά όταν ήταν μόλις 17 ετών κατά τη διάρκεια της έντασης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας στην Κριμαία. Βρισκόταν σε ορφανοτροφείο στην Κριμαία και με το ξέσπασμα των συγκρούσεων τάχτηκε στο πλευρό των Ρώσων. Έγινε ελεύθερος σκοπευτής και όπως λέει η ίδια έχει βάλει πολλούς στο στόχαστρο και κανείς δε γλύτωσε.

Μάλιστα έχει σκοτώσει άνθρωπο κρυμμένη από απόσταση 1200 μέτρων. Τώρα στα 21 της πια, τα έχει παρατήσει και ασχολείται με τη μόδα και την ομορφιά.

Έλαβε μάλιστα μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς τον οποίο κατέκτησε.

«Δεν ντρέπομαι για ότι έχω κάνει. Θα το ξανάκανα εάν με καλούσε το καθήκον. Οι άνθρωποι που πυροβολούσα ήταν απλώς ζωντανοί στόχοι» λέει η ίδια.

Η Όλγα ήταν ένα από τα 14 παιδιά που γέννησε η μητέρα της και τα έδωσε όλα σε ένα ορφανοτροφείο στο Ντόνεσκ. Έμεινε εκεί μέχρι τα 17 της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:22