27/02/2020 01:38:08

Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας και Παππάς λειτουργούν με όρους μαφίας

Ζωή Κωνσταντοπούλου για «Mr Bitcoin»: Η τύχη του αγνοείται - Media

 

Πρόσωπο χωρίς προσόντα επιλογής του Νίκου Παππά χαρακτήρισε τον Μανώλη Πετσίτη η Ζωή Κωσταντοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

Όπως σημείωσε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η συγκεκριμένη σχέση προκύπτει με τρόπο αηδιαστικό, καθώς την ώρα που άνθρωποι πασχίζουν να επιβιώσουν δουλεύοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ, υπάρχει μία παρέα που έπιασε την καλή και επιδιώκει να βελτιώσει το επίπεδο ζωής της εις βάρος του δημοσίου.

Παραλλήλισε μάλιστα την περίπτωση Πετσίτη με τον Νίκο Καρανίκα, ο οποίος έγινε σύμβουλος του δημοσίου χωρίς κανένα προσόν όπως κατήγγειλε, προσθέτοντας παράλληλα ότι και αυτή η περίπτωση αναδεικνύει την αναξιοκρατία, την παρεοκρατία και την διαπλοκή.

«Να ευχαριστήσουμε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά που μας έδειξαν ποιος είναι ο απόπατος» σχολίασε δηκτικά. 

Κατηγόρησε μάλιστα τους Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Παππά ότι λειτουργούν με όρους μαφίας και μοιράζουν ψίχουλα στον λαό, όπως οι γκάνγκστερς μοίραζαν δολάρια.

Κληθείσα να πει γιατί δεν προσφεύγει στην δικαιοσύνη κατά Τσίπρα και Παππά, κατήγγειλε ότι ανώτατοι δικαστές και εισαγγελείς έχουν διοριστεί από την κυβέρνηση.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.