search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:50
MENU CLOSE

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Λαγούδη: Τι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο (Video)

17.12.2018 16:16
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Λαγούδη: Τι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο (Video) - Media
 
Νέα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη Βασίλης Ταουξής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Ο κ. Ταουξής έφερε στο φως συγκλονιστικές λεπτομέρειες σχετικά με τη θέση αντικειμένων μέσα στο αυτοκίνητο.
 
“Ο καθρέφτης από το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη είχε σπάσει από τη θερμοκρασία και είχε πέσει κάτω και τα κομμάτια βρέθηκαν στο πατάκι του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Όμως, στο πατάκι του συνοδηγού έχει τοποθετηθεί το μπιτόνι. Τα γυαλιά ήταν στο πατάκι, κάτω από το μπιτόνι με τα 20 λίτρα πετρέλαιο” είπε ο κ. Ταουξής.
 
“Ο καθρέφτης όταν οδηγεί κάποιος έχει κλίση προς την πλευρά του οδηγού άρα θα έπρεπε να πέσει προς την θέση του οδηγού και όχι του συνοδηγού” ανέφερε από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.
 

 

 

 

Πηγή: enikos.gr/Star

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:49