search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:49
MENU CLOSE

Θεοχάρης: Δεν πρόκειται να ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

19.12.2018 13:52
Θεοχάρης: Δεν πρόκειται να ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών - Media

 

Ξεκάθαρος ότι δεν θα ψηφίσει υπέρ της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών εμφανίστηκε ο Χάρης Θεοχάρης, σε συνέντευξή του στο ρ/σ «News24/7».

Ο βουλευτής που εδώ και λίγες ώρες έχει ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είπε αναλυτικά: «Δεν αλλάζω θέση στο Σκοπιανό, αυτή τη θέση θα μεταφέρω και στη ΝΔ, στα όργανά της, και δημοκρατικά θα αποφασίσουμε τη στάση του κόμματος, η οποία μας δεσμεύει όλους».

Ερωτηθείς για το αιχμηρό σχόλιο του Ποταμιού σχετικά με την ένταξή του στη ΝΔ, ο κ. Θεοχάρης επιχείρησε να μη δώσει συνέχεια υποστηρίζοντας ότι «το Ποτάμι πρέπει να ασχοληθεί με τα δικά του αδιέξοδα».

Ακολούθως, δήλωσε άνετος σχολιάζοντας την συνύπαρξή του με τους κ.κ. Βορίδη, Σαμαρά και Γεωργιάδη στο ίδιο κόμμα: «Αισθάνομαι άνετα σε μια παράταξη πολυσελλεκτική όπου θα γίνονται συστρατεύσεις. Σε μια συγκυρία που δεν επιτρέπει σε μικρότερους σχηματισμούς που είναι καθαρότεροι ιδεολογικά να επιβιώσουν, είναι αναγκαίες οι συνεργασίες για να πάει η χώρα μπροστά. Είμαι άνθρωπος των συναινέσεων και της μετριοπάθειας, πρέπει να κάνουμε ένα εθνικό σχέδιο για τη χώρα, βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο, σαν να έχουμε τελειώσει τις συναντήσεις με τον διαιτολόγο και να πρέπει να συγκρατηθούμε μόνοι μας για να μην ανοίγουμε το ψυγείο τη νύχτα. Το πρωτεύον είναι ότι οι νέοι μας φεύγουν από τη χώρα, ότι δεν βρίσκουν δουλειά, το δημογραφικό είναι το μεγάλο μας εθνικό θέμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:48