search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:22
MENU CLOSE

Ντύθηκε «Ρούντολφ το ελαφάκι» και πήγε για διάρρηξη (Video)

27.12.2018 06:52
Ντύθηκε «Ρούντολφ το ελαφάκι» και πήγε για διάρρηξη (Video) - Media

 

Αν μη τι άλλο φαίνεται ότι ο διαρρήκτης είχε χιούμορ. Ντύθηκε «Ρούντολφ το ελαφάκι» και ανήμερα Χριστουγέννων πήγε για διάρρηξη. Η εταιρία στο Φορτ Κόλινς του Κολοράντο ήταν κλειστή λόγω των εορτών. Το ελαφάκι αποφάσισε να χτυπήσει εκείνη τη μέρα. Με τον εξοπλισμό του διέρρηξε την πόρτα και άρχισε να ξαφρίζει τα πάντα. Πάντα ντυμένος Ρούντολφ. Κάποια στιγμή όμως βγάζει τη μάσκα και τον στιγμιότυπο το «πιάνει» η κάμερα ασφαλείας. Ο Ρούντολφ ήταν γυναίκα!

Φαίνεται όμως ότι εκτός από τον διαρρήκτη, χιούμορ έχει και η αστυνομία της περιοχής. Ανέβασε στο facebook το υλικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας και ζητά από τον κόσμο εάν ξέρει κάτι να την ενημερώσει. Μάλιστα παράλλαξε τους στίχους του χριστουγεννιάτικου τραγουδιού και έγραψε από κάτω: «Ω, πως την έπιασε η κάμερα / την ώρα που έκανε διάρρηξη / Ρούντολφ η εγκληματίας / βοηθείστε να την πιάσουμε». Και πιο κάτω πάλι με χιούμορ λέει πως θα ενημερωθεί και ο Άγιος Βασίλης για το ελαφάκι του που κλέβει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:21