25/01/2020 20:09:43

Ντύθηκε «Ρούντολφ το ελαφάκι» και πήγε για διάρρηξη (Video)

Ντύθηκε «Ρούντολφ το ελαφάκι» και πήγε για διάρρηξη (Video) - Media

 

Αν μη τι άλλο φαίνεται ότι ο διαρρήκτης είχε χιούμορ. Ντύθηκε «Ρούντολφ το ελαφάκι» και ανήμερα Χριστουγέννων πήγε για διάρρηξη. Η εταιρία στο Φορτ Κόλινς του Κολοράντο ήταν κλειστή λόγω των εορτών. Το ελαφάκι αποφάσισε να χτυπήσει εκείνη τη μέρα. Με τον εξοπλισμό του διέρρηξε την πόρτα και άρχισε να ξαφρίζει τα πάντα. Πάντα ντυμένος Ρούντολφ. Κάποια στιγμή όμως βγάζει τη μάσκα και τον στιγμιότυπο το «πιάνει» η κάμερα ασφαλείας. Ο Ρούντολφ ήταν γυναίκα!

Φαίνεται όμως ότι εκτός από τον διαρρήκτη, χιούμορ έχει και η αστυνομία της περιοχής. Ανέβασε στο facebook το υλικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας και ζητά από τον κόσμο εάν ξέρει κάτι να την ενημερώσει. Μάλιστα παράλλαξε τους στίχους του χριστουγεννιάτικου τραγουδιού και έγραψε από κάτω: «Ω, πως την έπιασε η κάμερα / την ώρα που έκανε διάρρηξη / Ρούντολφ η εγκληματίας / βοηθείστε να την πιάσουμε». Και πιο κάτω πάλι με χιούμορ λέει πως θα ενημερωθεί και ο Άγιος Βασίλης για το ελαφάκι του που κλέβει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.