search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:43
MENU CLOSE

Καρέ-καρέ η έκρηξη σε κατάστημα στο Λέστερ: Πέντε νεκροί (Photos-Video)

28.12.2018 12:59
Καρέ-καρέ η έκρηξη σε κατάστημα στο Λέστερ: Πέντε νεκροί (Photos-Video) - Media

 

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την τρομακτική στιγμή της έκρηξης σε κατάστημα στο Λέστερ της Μ. Βρετανίας, κατά την οποία βρήκαν τραγικό θάνατο πέντε άτομα.

Το βίντεο δείχνει την έκρηξη στο πολωνικό σούπερ μάρκετ Zabka τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η 46χρονη Μέρι Ράγκουμπιρ και οι δύο γιοι της, ο 18χρονος Σέιν και ο 17χρονος Ζιν, καθώς και η 18χρονη κοπέλα του Σέιν, Λία Ρικ, σκοτώθηκαν στην έκρηξη μαζί με την εργαζόμενη του καταστήματος Βικτόρια Ιέβλεβα.

Την Παρασκευή, ο 34χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος  Αράμ Κουρντ, ο 37χρονος Άρκαν Άλι και ο 33χρονος Χόκαρ Χασάν κρίθηκαν ένοχοι για ανθρωποκτονία, καθώς πήγε στραβά η απάτη που έστησαν στην ασφαλιστική εταιρεία με την οποία είχαν κάνει συμβόλαιο για το κατάστημα. Οι τρεις τους ήλπιζαν ότι θα πάρουν στις τσέπες τους το ποσό των 300.000 λιρών (περίπου 332.000 ευρώ), υποστηρίζοντας ότι η έκρηξη οφείλεται σε ατύχημα.

Οι καταδικαστικές αποφάσεις και οι ποινές αναμένεται να ανακοινωθούν τον Ιανουάριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:43