search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:09
MENU CLOSE

Θεοφάνεια: Τα κύματα έριξαν στα βράχια και τραυμάτισαν κολυμβητές στη Ν. Αλικαρνασσό – Έσπασε ο σταυρός στην Παναγιά Καμαριανή

06.01.2019 13:51
Θεοφάνεια: Τα κύματα έριξαν στα βράχια και τραυμάτισαν κολυμβητές στη Ν. Αλικαρνασσό - Έσπασε ο σταυρός στην Παναγιά Καμαριανή - Media

 

Περιπετειώδη Θεοφάνεια στη Νέα Αλικαρνασσό – Μικροτραυματισμοί κολυμβητών και ένας σπασμένος Σταυρός

Με “περιπέτειες” έγιναν οι δυο αγιασμοί στη Νέα Αλικαρνασσό. Στη μεν παραλία ο Σταυρός χάθηκε και κάποιοι από τους κολυμβητές που προσπάθησαν να τον εντοπίσουν με επιτυχία, λόγω των κυμάτων τραυματίστηκαν στα βράχια.

Στην Παναγία την Καμαριανή, ο αέρας παρέσυρε τον Σταυρό με αποτέλεσμα να τον σπάσει.

Τις πληροφορίες, με φωτογραφίες, δίνει με ανάρτησή του ο εκπαιδευτικός, Ανδρέας Τσεπαπαδάκης:

“Επεισοδιακά Θεοφάνεια στην Νέα Αλικαρνασσό. Στο λιμανάκι στο πέταγμα του Σταυρού, τον χασανε για κάποια ώρα και όταν τον βρήκαν κατακτυπήθηκαν 2-3 κολυμβητές από τα κύματα που τους κτύπησαν στα βράχια στην προσπάθεια τους να βγουν έξω. Ας ελπίσουμε ότι τα κτυπήματα είναι ελαφρά και ασήμαντα, χρονιάρα μέρα.

Στην άλλη ενορία μας στην Καμαριανή στο πέταγμα του σταυρού τον πήρε ο αέρας τον πέταξε έξω από την πισίνα (εκεί αγιάζουν τα ύδατα στην πισίνα του “Σοφία” αντι στην θάλασσα) και τον έσπασε σε τρία κομμάτια.

Το δε βράδυ οι κεραυνοί κτύπησαν ένα σπίτι κάνοντας καταστροφές στο καυστήρα και ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού. Ας ελπίσουμε ότι η καταιγίδα “Σοφία” έφυγε από το Ηράκλειο και δεν αναμένουμε άλλα χειρότερα και του Χρόνου με υγεία και ευτυχία σε όλο τον ΚΟΣΜΟ”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:09