search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:00
MENU CLOSE

Γυναίκα χόρεψε μπαλέτο μέσα στην Αγία Σοφία – Ξεσηκώθηκαν οι φανατικοί ισλαμιστές Τούρκοι (Video)

07.01.2019 08:34
Χανιά: Κρατούμενος βρέθηκε κρεμασμένος στο αναρρωτήριο των φυλακών της Αγιάς - Media

 

Οι φανατικοί Ισλαμιστές και οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες στην Τουρκία, έχουν ξεσηκωθεί και ζητούν να πέσουν κεφάλια, με αφορμή το χορό μιας μπαλαρίνας μέσα στην Αγία Σοφία σε ειδική ξενάγηση που έγινε στις 5 Ιανουαρίου.

«Πρόκειται για προσβολή των αρχών και των αξιών του Ισλάμ» φωνάζουν οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες και διάφοροι φανατικοί μουσουλμάνοι, σιγοντάρουν και λένε ότι η Αγία Σοφία, είναι «ιερός χώρος για το Ισλάμ και η χορεύτρια τον βεβήλωσε».

Η διοίκηση του μουσείου της Αγίας Σοφίας, μετά το σάλο δήλωσε ότι ξεκινά έρευνα για το περιστατικό ενώ διευκρινίζει πως αυτό συνέβη σε κλειστή ξενάγηση 150 ατόμων που έγινε στις 5 του μήνα.

Στο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα να στροβιλίζεται με τη χάρη μπαλαρίνας μέσα στην Αγία Σοφία και στη συνέχεια να κάνει σπαγκάτο στο μαρμάρινο πάτωμα της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54