search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:50
MENU CLOSE

Τσίπρας στο Μέγαρο την Κυριακή, σε εκδήλωση για τη συμφωνία των Πρεσπών

08.01.2019 18:57
Τσίπρας στο Μέγαρο την Κυριακή, σε εκδήλωση για τη συμφωνία των Πρεσπών - Media
 
Με χαιρετισμό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «Το στοίχημα της συμφωνίας των Πρεσπών».
 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, έχουν προσκληθεί να μιλήσουν, πανεπιστημιακοί και διανοούμενοι, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και στελέχη της Κεντροαριστεράς.
 
Ανάμεσά τους, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, και οι πρώην υπουργοί, Γιάννης Ραγκούσης και Νίκος Μπίστης.
 
Ακόμη, οι πανεπιστημιακοί, Αντώνης Λιάκος, Νίκος Μαρατζίδης, Σωτήρης Βαλντέν και ο πρώην υπουργός και πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ , Μιχάλης Σταθόπουλος
 
Την εκδήλωση οργανώνει «πρωτοβουλία πολιτών που τάσσεται υπέρ της ανάγκης επίλυσης του “Μακεδονικού”», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:50