search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:36
MENU CLOSE

«Ποιος θέλει να έρθει να με συναντήσει;»: 11χρονο αγόρι ζητούσε συνάντηση με φίλους λίγες ώρες πριν τον θάνατό του (Photos)

14.01.2019 14:13
«Ποιος θέλει να έρθει να με συναντήσει;»: 11χρονο αγόρι ζητούσε συνάντηση με φίλους λίγες ώρες πριν τον θάνατό του (Photos) - Media

 

Ένα οδυνηρό μήνυμα ανήρτησε στο Snapchat 11χρονο αγόρι, ζητώντας από τους φίλους του να βγουν έξω και να παίξουν μαζί του λίγο πριν χάσει τη ζωή του στην άσφαλτο.

Οι φίλοι του είπαν ότι ο Taylor Schofield έπαιζε με το ποδήλατό του το Σάββατο και κατευθυνόταν προς στο σπίτι του όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω του, στο Μάντσεστερ της Μ. Βρετανίας.

Ο 31χρονος Michael Robinson κατηγορήθηκε για πρόκληση θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση μετά τη συντριβή που συνέβη κοντά στο στάδιο Etihad του Manchester City στις 6:10 μ.μ. περίπου.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο, και ο Taylor διεκομίσθη στο νοσοκομείο μετά από τη συντριβή, αλλά πέθανε από τους τραυματισμούς του. Ο λογαριασμός του στο  Snapchat δείχνει ότι είχε δημοσιεύσει μια εικόνα του κόκκινου ποδηλάτου του και το μήνυμα: «Ποιος θέλει να έρθει και να με συναντήσει;», λίγο πριν από το περιστατικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35