search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Ο Καμμένος άλλαξε την ώρα έναρξης της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης

14.01.2019 17:05
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά άμεσα συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών για τα κονδύλια στα ΜΜΕ - Media
 
Σε αλλαγή της έναρξης συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής επί του αιτήματος παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση προχώρησε η Βουλή, με τη συζήτηση να αρχίζει στις 12:00 κι όχι στις 10.00 αύριο.
 
Η μετάθεση κατά δύο ώρες έναρξης της συζήτησης έγινε, σύμφωνα τον Πρόεδρο της Βουλης, κατόπιν αιτήματος του μέχρι πρότινος κυβερνητικού εταίρου και απερχόμενου υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος εκείνη την ώρα θα παραδίδει στο ναύαρχο Ευαγγ. Αποστολάκη.
 
Η συζήτηση στην Βουλή θα ξεκινήσει με ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τετάρτης με ονομαστική ψηφοφορία, όπου θα διαπιστωθεί ποιοι είναι οι τουλάχιστον 6 βουλευτές οι οποίοι θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να σχηματιστεί πλειοψηφία 151.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:36