search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:22
MENU CLOSE

«Φωτιά» στην prime time

24.01.2019 14:40
Τηλεθέαση: Σειρά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών - Media

 

«Πολεμική» είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα κανάλια, τα οποία προσπαθούν να ξεπεράσουν το ένα το άλλο σε τηλεθέαση, ειδικά στην prime time ζώνη. Ο ΑΝΤ1 έλαβε τα μέτρα του κι άρχισε να προβάλλει τη νέα του τηλεοπτική σειρά «Μην ψαρώνεις» με πρωταγωνιστές τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Μαρία Λεκάκη, σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου και σενάριο Άγγελου Χασάπογλου. Η πρεμιέρα της σειράς προβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη και έκανε «πάταγο», αφού προσπέρασε το «Τατουάζ», συγκεντρώνοντας το 23,8% της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και το 25,5% στο δυναμικό κοινό. Από την άλλη, το «Τατουάζ» σημείωσε 19,5% στο γενικό σύνολο και 19,7% στο δυναμικό κοινό.

Η υπόθεση της σειράς «ξετυλίγεται» με την κόντρα ανάμεσα σε μια πολύ πλούσια γυναίκα (Μαρία Λεκάκη) και έναν άνδρα που πουλάει ψάρια (Θοδωρής Αθερίδης), όταν η πρώτη χάνει τα πάντα και αναγκάζεται να μετακομίσει στην ίδια γειτονιά με εκείνον.

Παράλληλα, το τηλεοπτικό σόου «Your Face Sounds Familiar» ετοιμάζεται να ξεκινήσει τον νέο του κύκλο στο κανάλι του Αμαρουσίου την Κυριακή 27 Ιανουαρίου με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Κριτές του σόου θα είναι οι Δημήτρης Σταρόβας, Μιμή Ντενίση, Αλέξης Γεωργούλης και Γιώργος Μαζωνάκης.

Και το Star όμως έχει έτοιμα τα «πολεμοφόδιά» του, βασιζόμενο στον τρίτο κύκλο του «Master Chef».

Στην προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν ο μαγειρικός διαγωνισμός κατάφερε να αποσπάσει αρκετά υψηλές τηλεθεάσεις. Έτσι και φέτος, το κανάλι έλαβε την απόφαση να συνεχίσει με νέα επεισόδια. Αυτό που κέρδισε τους τηλεθεατές πέρυσι ήταν τα στοιχεία ριάλιτι που ήταν περισσότερα από άλλες χρονιές. Η πρεμιέρα έγινε τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και σημείωσε 17,3% τηλεθέαση. Αρχικά, τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ωστόσο αργότερα θα έχει περισσότερα μέσα στην εβδομάδα. Κριτές είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Φυσικά, από τη «μάχη» αυτή δεν θα έλειπε και ένας από τους πιο δυναμικούς «παίκτες». Ο ΣΚΑΪ κάνει ετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο του πετυχημένου ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», ο οποίος αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετικός από τους προηγούμενους, σύμφωνα με πληροφορίες. Η παραγωγή στηρίζει τις ελπίδες της στην κόντρα «Ελλάδας – Τουρκίας», κάτι που εκτιμά ότι θα εξάψει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η πρεμιέρα στην Ελλάδα θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου. Στη γειτονική χώρα, το ριάλιτι θα ξεκινήσει μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή στις 2 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μια ειδική εκπομπή για το Survivor 3, κατά την οποία θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που πέρασαν στην τελική 15άδα που θα μπει στο παιχνίδι. Πέραν του Σάκη Τανιμανίδη, στην τηλεπαρουσίαση θα συμμετάσχει και ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι. Θα είναι μαζί σε κάθε συμβούλιο, στο οποίο θα μετέχουν και οι δύο ομάδες, δηλαδή η ελληνική και η τουρκική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01