search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:54
MENU CLOSE

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών διαψεύδει τηλεφώνημα Ιερώνυμου προς Τσίπρα για τις Πρέσπες: «Η επιτομή της διασποράς ψευδών ειδήσεων»

28.01.2019 16:32
Διαψεύδει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών διαρροή για το τηλεφώνημα Ιερώνυμου - Τσίπρα - Media
 
Στην κατηγορηματική διάψευση ότι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή προχώρησε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Χάρης Κονιδάρης.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το romfea.gr, o κ. Κονιδάρης υπογράμμισε ότι «ουδεμία επικοινωνία, τηλεφωνική ή άλλη, έχει υπάρξει μεταξύ του Αρχιεπισκόπου και του Πρωθυπουργού από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα.
 
Πολλώ δε μάλλον ουδέποτε ο Αρχιεπίσκοπος επικοινώνησε με τον Πρωθυπουργό για να τον “συγχαρεί” δήθεν για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή ή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
 
Πρόκειται για δόλια απόπειρα χυδαίας παραπληροφόρησης προς εξυπηρέτηση αντιληπτών σε όλους σκοπιμοτήτων. Η επιτομή της διασποράς ψευδών ειδήσεων, με προφανή στόχο των Αρχιεπίσκοπο. Εξαιρετικά λυπηρό…».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:54