search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:59
MENU CLOSE

Διάσημοι σεφ του Λονδίνου φωτογραφήθηκαν για καλό σκοπό

30.01.2019 08:08
Διάσημοι σεφ του Λονδίνου φωτογραφήθηκαν για καλό σκοπό  - Media

 

Σεφ του Λονδίνου, οι οποίοι εδώ και δεκαετίες εργάζονται σε επαγγελματικές κουζίνες και τα πιάτα τους έχουν επηρεάσει και εμπνεύσει μια ολόκληρη γενιά βοηθώντας τη Βρετανία να έχει μία θέση στο γαστρονομικό χάρτη φωτογραφήθηκαν από τον Άλιστερ Μόρισον (Alistair Morrison) για καλό σκοπό.

Ο φωτογράφος επέλεξε να παρουσιάσει τα πορτρέτα 18 σεφ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “The Felix Project”, φιλανθρωπικού οργανισμού που συλλέγει φρέσκα, απούλητα τρόφιμα και τα διαθέτει σε άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις για να βοηθήσει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Κάθε σεφ που πόζαρε στον φακό του Άλιστερ Μόρισον έχει επιμεληθεί ένα καλάθι με τα απαραίτητα για πικνίκ που θα πουληθεί σε δημοπρασία σε ιδιωτική δεξίωση στο Fortnum & Mason αργότερα αυτό τον μήνα.

Ο σεφ του οποίου το καλάθι θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό θα μαγειρέψει ένα μενού από τα φρέσκα τρόφιμα που έχει επιλέξει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:58